Badekåber og håndklæder

Bomuld er et super blødt og helt naturligt materiale. Det egner sig formidabelt til at lave håndklæder af, da det er robust både ved brug og vask. Det kan både tåle relativt høje temperature og er slidstærkt. Det er blødt, hudvenligt og har en god vandsugende egenskab. Derfor egner det sig særlig godt til badekåber og håndklæder
1 vare(r)
1 vare(r)

 

Bomuld er ren natur. Det er blødt og hudvenligt, og tåles af selv den mest sarte hud. Et helt naturligt materiale med en masse gode egenskaber.

Det har en fantastisk god vandsugende egenskab, hvilket gør det super egnet til tekstiler som badekåber og håndklæder.

Det er slidstærkt ved brug og robust i vask, da det kan tåle de lidt højere temperaturer

 

 

 Living Crafts

 

Living Crafts har produceret tøj i mere end 30 år.

De har meget opmærksomhed på råvarer af høj kvalitet og produktion i henhold til miljømæssige og sociale standarder.

Bortset fra hoved ideen om, at producere tekstiler ud fra økologiske GOTS certificerede standarder, er alle tekstiler med mærket "made with 100% windpower" produceret med 100% vedvarende energi.

 

Den rå bomuld kommer fra Tyrkiet og Indien. Den er økologisk certificeret, hvilket betyder, at der for eksempel kun bruges organisk gødning og naturlig skadedyrs bekæmpelse. Der bruges ikke kemikalier som pesticider og kunstgødning, og der bliver ikke anvendt genetisk manipulerede frø.

Bomuldens afgrøder er håndplukket, og er derfor slidstærk og nem at rengøre. Dens specielle komfort, skyldes, at den absorberer fugt godt, mens stoffet stadig føles tørt. I produktionen er den nem at indfarve, hvilket gør det nemt at bruge giftfrie farver. Living Crafts producerer bomuld uden at bruge børnearbejde. Det er i henhold til standarder, der er social økonomisk forsvarlige, og med hensyn til spildevand samt støv og støjgrænser. På fabrikken bliver garnene vævet og strikket i stoffer. I farvemøllen får de deres farve uden giftige tilsætningsstoffer. Forarbejdning fra den rå bomuld til den færdige beklædnings genstand fortsætter i Indien og Tyrkiet for at undgå lange transportruter, så der kan holdes en bæredygtig standar

 

 

Vores leverandører producerer GOTS certificerede textiler i den blødeste kvalitet. GOTS betyder Global Organic Textil Standard, og bruges til at definere kravene og til at sikre den økologiske standard fra høst af råvarer til miljø og en socialt ansvarlig produktion. Målet er, at give en troværdig garanti for forbrugeren, og er det nærmeste man kommer en verdens standard for økologisk tøj.