Blød økologisk bomuld til din baby fra Living Crafts     

Bomuld er et rent og naturligt materiale som egner sig selv til den mest sarte og følsomme hud. Den er slidstærk ved brug og tåler høje temperaturer ved vask, Det er ret praktisk, når man har små børn.

Den har også en rigtig god vandsugende egenskab, som gør den særlig velegnet til håndklæder, badekåber stofbleer mm.

Bomuld er nem at indfarve, hvilket gør det nemt at bruge giftfrie farver i den økologisk produktion.

 

 

Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær

 

Bomuld er et fantastisk naturmateriale. Det er stærkt både ved brug og ved vask. Det er let at rengøre, da det kan tåle forholdsvis høje temperaturer og gnidning. Det er blødt, hudvenligt og egner sig til alle. Også dem med ekstra sart hud.

Det har en god vandsugende egenskab, og egner sig derfor godt til viskestykker, sengetøj, håndklæder og badekåber.

 

 

 Living Crafts

 

Living Crafts har produceret tøj i mere end 30 år.

De har meget opmærksomhed på råvarer af høj kvalitet og produktion i henhold til miljømæssige og sociale standarder.

Bortset fra hoved ideen om, at producere tekstiler ud fra økologiske GOTS certificerede standarder, er alle tekstiler med mærket "made with 100% windpower" produceret med 100% vedvarende energi.

 

Den rå bomuld kommer fra Tyrkiet og Indien. Den er økologisk certificeret, hvilket betyder, at der for eksempel kun bruges organisk gødning og naturlig skadedyrs bekæmpelse. Der bruges ikke kemikalier som pesticider og kunstgødning, og der bliver ikke anvendt genetisk manipulerede frø.

Bomuldens afgrøder er håndplukket, og er derfor slidstærk og nem at rengøre. Dens specielle komfort, skyldes, at den absorberer fugt godt, mens stoffet stadig føles tørt. I produktionen er den nem at indfarve, hvilket gør det nemt at bruge giftfrie farver. Living Crafts producerer bomuld uden at bruge børnearbejde. Det er i henhold til standarder, der er social økonomisk forsvarlige, og med hensyn til spildevand samt støv og støjgrænser. På fabrikken bliver garnene vævet og strikket i stoffer. I farvemøllen får de deres farve uden giftige tilsætningsstoffer. Forarbejdning fra den rå bomuld til den færdige beklædnings genstand fortsætter i Indien og Tyrkiet for at undgå lange transportruter, så der kan holdes en bæredygtig standard.

 

Vores leverandører producerer GOTS certificerede textiler i den blødeste kvalitet. GOTS betyder Global Organic Textil Standard, og bruges til at definere kravene og til at sikre den økologiske standard fra høst af råvarer til miljø og en socialt ansvarlig produktion. Målet er, at give en troværdig garanti for forbrugeren, og er det nærmeste man kommer en verdens standard for økologisk tøj.