Topsælgere

Her finder du håndlavet engelsk chokolade af høj kvalitet.

Seed & Bean producerer økologisk og Fairtrade chokolade i mangle lækre og smagfulde varianter, og de fleste mørke chokolader er veganske.

Der er tænkt på både miljøet og på de små detaljer. F.eks. er det der ligner søvlpapir, faktisk produceret af plantefibre, som er let nedbrydelige.

Gå på opdagelse i Sead & Beans smagfulde og farverige univers.

Seed & Bean står bag fremstillingen af økologiske chokolader, der både smager fantastisk, og samtidig støtter producenterne og tager hensyn til miljøet. De stræber efter at finde balancen fra jord til bord. De gode råvarer kommer fra skånsom dyrkning og der er fundet inspiration til at skabe kreative produkter med tanke på både miljø og mennesker.
Kakaoen er fra Den Dominikanske Republik, Equador og Sao Tone i Vestafrika. Hele processen er nøje kontrolleret, og alle led bliver efterset.

Økologi og Fairtrade er en hjertesag.
Den endelige produktion foregår i England, hvor bruges økologiske frugter, urter, krydderier og olier. Her er der også en etisk holdning omkring både transport og hensyn til lokalområdet. Der er altid tænkt på detaljer i både emballage og indhold. Indpakningen er fremstillet af plantefibre og 100% biologisk nedbrydelig.