Topsælgere

Fantastiske Clipper. Det første firma til at producere fairtrade te.

Her får du te i en virkelig god kvalitet. Alle teerne fra Clipper er fulde af smag, økologisk dyrket og produceret med omtanke for både miljø og mennesker. Clipper har siden sin opstart i 1984, haft fokus på både smag, kvalitet, samt hvilke forhold teen bliver produceret under. Smagen er helt i top. Man kan fornemme de små nuancer af f.eks ananas i mange af frugt teerne. Der er virkelig kælet for smagsløgene.

Engelske Clipper blev grundlagt i 1984 af Mike og Lorraine Brehme. De startede hjemme i deres køkken med to kasser af den fineste Assam te.

Målet var, at te elskere kunne få rigtig god kvalitetste, som var etisk handlet og dyrket. De blev vidner til børnearbejde i te plantagerne og besluttede at det ville de ikke være en del af. Der startede Fairtrade delen for dem. De var det første firma til at producere Fairtrade te, og de har høje ambitioner om at gøre det bedre og bedre. Man mærker og smager tydeligt kvaliteten, når man fornemmer de fine smagsnuancer i både frugt teerne, urteteerne de sorte, grønne og hvide teer. De har virkelig styr på det med smag, og det er en fornøjelse at få en kop te fra Clipper om det er morgen, middag, eftermiddag eller aften.