Esencia sweater

På lager

Super blød og robust alpaka sweater

1.449,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse
Alpaca sweater
 
Super dejlig sweater med turtle neck i 100% alpaca uld. Blød, lækker og silkeagtig som cashmere, men med noget mere tyngde og en robust karakter.
 
Alpacaen er en af de ​​fire smukke arter af kamelfamilien.
Deres naturlige miljø er i det Andinske højplan i Sydamerika, hvor de har fundet deres plads i et af de højeste områder i verden. De lever afsides i et koldt, utilgængeligt og ufrugtbart miljø.
På grund af temperaturer, der går fra –25 til +18 grader, har alpacaen udviklet en fiber, hvor hvert hår har en luftlomme til at bevare varmen, når det er koldt, og for at holde sig kølig, når det er varmt.
Alpaca er varmere og mere holdbar end fåreuld, men lækker som cashmere. Det gør dens bløde, silkeagtige pels meget værdifuld.
Esencia er et dansk firma, som blev grundlagt i 2007 af Yoko og Erika, som har baggrunde fra Japan og Bolivia. De delte en passion og skabte et brand ved at lave naturlige produkter i høj kvalitet og enkle designs. Alt er produceret af indfødte håndværkere fra Andes regionen. Bæredygtige materialer, kvalitet, fairtrade handel, social ansvarlighed og global bevidsthed er nøgleordene. Det ses og mærkes tydeligt, når man åbner kasserne fra Esencia.
Et super dejligt produkt direkte fra naturen.