Face Rollers og Gua Sha

Ikke på lager

Indeholder en pakke med en faceroller og en Gua Sha. Fire forskellige varianter, der er lavet med forskellige sten.


En faceroller er en massageteknik, der hjælper med forebyggelse af rynker og opstramning af huden.


En Gua Sha er fungerer som en naturlig detox af affaldsstoffer og sætter gang i naturlige udrensningsproces. Begge teknikker kan noget, som den anden ikke kan, og er derfor et perfekt match til din hudpleje. 

400,00 kr
Produktbeskrivelse

Gua Sha

Gua sha er en massageteknik, der fungerer som en naturlig detox af affaldsstoffer i kroppen. Det sætter gang i blodcirkulationen, som så starter kroppens naturlige udrensningsproces. Spændinger kan ophobes i huden, og sætte sig som hovedpine. Gua Sha kan give fornyet glød til huden, reducere rynker, give en mere spændstig hud og mindske urenheder. Gua Sha kommer lidt dybere ned, sammenlignet med en faceroller.

 

Sådan gør du:

Start med at gnide på stedet hvor spændingen er. Masser ned langs ansigtet, ned af halsen og ud i brystet til lymferne. Du kan opleve, at huden bliver rød og mærke hvordan blodet strømmer til hudcellerne for at nære. Der kan med fordel bruges en olie eller creme til massagen.

Gua Sha kan også bruges til kroppen og mindske appelsinhud på for eksempel lår.

 

 

Faceroller

Bruges til at forbygge rynker og stramme huden op. Den er god til at massere med, og kan også bruges efter du er kommet i dybden med Gua sha. Ved at øge blodtilførslen i huden, stimuleres kollagen produktionen, som gør vores hud mere spændstig og virker afslappende.

Her skal man også huske af rulle spændingerne ud til lymferne. Der sidder lymfepunkter i baner foran og bagved øret. Rul ømme punkter hen mod øret, og før det ned langs halsen mod kravebenet og afslut lymfedrænagen der. Dette mindsker ophobning af væske i ansigtet, og vil gøre, at du føler dig mere frisk og får mere glød. Godt mod poser under øjnene, opsvulmede øjne, eller når du har slim i bihulerne, hvor du bruger den lille ende, som er tilpasset øjenområdet.

 

Forskellen på dem er, at Gua Sha kan noget som en faceroller ikke kan og omvendt. Gua Sha teknikken laver et vakum, som trækker affaldsstoffer ud til overfladen, og til slut dræner ud til lymfen. Gua Sha kræver lidt ekstra opmærksomhed og at du har creme eller olie på huden, inden den udføres. Facerolleren kan ikke lave dette vakum men dræner blot til lymfen. Til gengæld er den let at bruge, også til ømme muskler og spændinger

Yderligere information