Haflinger sko

Haflinger er kendt for sine lækre sutsko i ren uld med en fantastisk svangstøtte. Der bruges kun rene naturmaterialer som uld, kork, læder og naturgummi i produktionen. Læderet er vegetabilsk garvet og ulden er fra egen produktion.

Her bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten
3 vare(r)
3 vare(r)

Høj kvalitet -  Tidsløst design - Naturlige sko

Det tyske familie firma Haflinger blev grundlagt i 1988 i byen Goslar ved det nordvestlige Harz. Inspireret af unikke naturoplevelser, skabte Gerd Otto senior navnet sammen med sine børn. Behovet for naturlighed og kvalitet lå tæt forbundet med produktionen af naturlige sko. Man kan tænke..Hvad har naturlige sko til fælles med bjerghesten Haflinger? På den ene side æstetik, på den anden side kraft, styrke og udholdenhed. De har begge en god trofast karakter og en lang levetid.

I dag står Haflinger som et symbol på kærligt udformet behagelige hjemmesko. Kvaliteten er helt i top. Naturlige materialer som kork, uld, læder og naturgummi vidner om de bæredygtige tanker bag. Læderet i Haflingers sandaler er vegetabilsk garvet, og ulden er fra egen produktion. Uld filten er af en eminent kvalitet og svangstøtten i skoene helt fantastisk.