Kaffe, te, salt og sødt

Hos Sjæl og Sans finder du et stort udvalg af diverse te, kaffe, kakao, slik, salt og krydderier. Alle vores produkter er med naturlige ingredienser og bæredygtig omtanke og er derfor selvfølgelig både økologisk og Fairtrade. Vores skønne produkter er ikke kun gode for miljøet, men også for din krop og dit sind. Du får både en nærende og sanselig oplevelse i et univers af appetitlige smage.

Her har vi både Pukka, Clipper, Cosmoveda, Clearspring, Ganefryd, Chokolate and love, Vivani, Seed & Bean, King Fischer, Mill & Mortar, Sonnentor og Renee Voltaire: mærker, som alle har økologi og bæredygtighed for øje.

Er du til te, kan du blandt andet se vores store udvalg af den forfriskende te fra Pukka. Hvad end du er til en rolig og rund te, en opfriskende og nærende te, eller måske noget helt tredje, så har Pukka stensikkert en variant, der passer til dig. Prøv for eksempel varianten ”Three Ginger” der er en krydret te med blandt andet ingefærrod og lakridsrod, og som passer perfekt til en kold dag, efter et måltid, eller hvis du bare har brug for lidt ekstra varme indefra.

Vi har også et udvalg af Seed og Beans helt fantastiske håndlavede chokolader. Prøv eksempelvis 72% mørk chokolade med mint, og oplev det helt harmoniske sammenspil mellem smagene. Eller prøv 66% mørk chokolade med kokos og hindbær og få en skøn oplevelse af kokos og små hindbær stykker.

Af kaffe kan du blandt andet prøve Clippers Instant kaffe Latin America, hvis du er til en dejlig rund og blød smag, og findes også som koffeinfri variant. Clipper laver også en luksus kakaopulver, som er så rig og nydelig, at du sent vil glemme den. Clipper anvender kun de bedste råvarer, og produkterne er ren nydelse.

1-12 af 15
1-12 af 15