Kaffe og kakao

Kaffen fra Clipper er fremstillet af økologiske arabica bønner og alt er handlet Fairtrade. Smagen går fra mild og rund, aromatisk og frugtagtig, til fyldig med lidt kant.

Alle instant kaffer er naturligvis frysetørret uden brug af kemikalier

Clippers kakao produkter er naturligvis også Fairtrade handlet. Den super velsmagende kakao, tilfredsstiller den søde tand, og er i en fantastisk kvalitet.
Der er 2 udgaver. En hvor du bare skal blande vand i, og en hvor du kan varme din egen foretrukne mælk.

5 vare(r)
5 vare(r)

 

Britiske Clipper blev grundlagt i året 1984 af Lorraine og Mike Brehme. De startede produktionen hjemme i deres eget køkken.

Målet var, at skabe gode kvalitetsprodukter, som var etisk handlet og dyrket. De blev vidner til børnearbejde i plantagerne og besluttede der, at det ville de ikke være en del af. Der startede Fairtrade delen for Clipper, som var det første firma til at producere Fairtrade te, og de har høje ambitioner om at gøre det bedre og bedre. Man mærker og smager tydeligt kvaliteten, når man fornemmer de fine smagsnuancer i både te, kakao og kaffe. De har virkelig styr på det med smag, og det er en fornøjelse at få en kop fra Clipper om det er morgen, middag, eftermiddag eller aften.