Topsælgere

Her vil du finde de helt fantasiske  Pukka teer.

Oversat fra Hindi betyder Pukka "Ægte""Autentisk", og i daglig tale "Top kvalitet" 

Det er kernen i alt hvad Pukka foretager sig.

De økologiske urteteer er sat sammen af urteterapeuten Sebastian Pole. Hver te har sin egen unikke egenskab, og teerne har flere gange vundet guld ved "The great taste award"

 

 

 

Pukka  er et selvstændigt ejet firma, der holder til i England. Grundlæggerne Tim og Sebastian Pole udvælger de fineste urter af høj kvalitet. 100% certificeret økologisk. De arbejder ud fra en filosofi og en dyb overbevisning om, at forbinde mennesker med planter og skabe et mere bæredygtigt liv for alle. Pukka teer er harmonisk afstemte urter, der er smagt til og testet hvert eneste skridt på vejen. Hver te har sin helt egen unikke egenskab. De matcher enhver stemning lige fra morgengry til sen nat.

Fairtrade er en hjertesag for Pukka. Deres urter kommer fra de mest ekstraordinære steder i verden. Urterne bliver købt gdirekte fra landbrug i Sri Lanka og Indien. Deres tætte kontakt giver dem mulighed for at betale bønderne 50-200% mere, end hvad de ellers ville få. De besøger landbrugene hvert år og får opbygget relationer til at skabe projekter som "Gift of life fairtrade project"

Målet med projektet er, at de selv kan skabe deres egen indkomst ved at dyrke økologisk certificeret urter.