Rosemunde

Rosemunde - A luxury feeling every dag

Rosemunde er specialiseret i elegant og feminint tøj til kvinder. I deres kollektioner, kan du finde alt lige fra blondetoppe til kashmir cardigans. De har udgangspunkt i det super feminine og elegante og bruger kun råvarer af god kvalitet.

De er mest kendt for deres ikoniske silketoppe af 70% silke og 30% bomuld. Toppene er strikket som rør uden sidesømme, hvilket gør dem super behagelige at have på, da de tilpasser sig, og sidder godt uanset kropsformen. Kombinationen af silke og bomuld gør, at din hud kan ånde. Den regulerer kropstemperaturen og hjælper dig med med at holde varmen i kulden, og køler dig i varmen.

11 vare(r)
11 vare(r)

Rosemunde blev grundlagt i København i 2004.

De er specialiseret i elegant og feminint tøj til kvinder I kollektionerne kan du finde alt lige fra blondetoppe til kashmir cardigans. De har udgangspunkt i det super feminine og elegante og bruger kun råvarer af en super dejlig kvalitet.

Produktionen af kinesisk silke har en historie som går flere tusinde år tilbage. Rosemunde samarbejder med mestrene af håndværket, som høster, henter, spinder og væver silken. Et møde med gode gamle færdigheder og moderne design. Silken har mange kvaliteter, der minder om uldens. Udover at være meget blød og behagelig, giver silke din hud ventilation og tempererer. Muligheden for at ånde. Derfor kan den bruges både i sommer temperaturer, men også i kulden. Kashmir cardigans fra Rosemunde er af 100% superblød ud, hvoraf de 30% er den bløde kashmir uld. Det gør den let og blød og behagelig at have på.

Hvis uld og silke vaskes og plejes ordentligt, krymper det ikke. Vi anbefaler derfor altid at du følger de vaskeanvisninger som er placeret i tøjet.