Badeanstalten

Velvære med traditioner

Badeanstalten er et dansk firma der producerer naturlige og bæredygtige spa produkter uden kemi.

Gamle traditioner holdes stadig i hævd, og der er fokus på det daglige frirum med fysisk og mentalt velvære. Badet skal opleves som en afslappet timeout.

Deres produkter er holdt simple, men udsøgte og der bruges gammeldags metoder ved fremstilling, tilsat moderne viden og sund fornuft. råvarer som urteudtræk, vegetabilske olier, blød ler, velduftende olier af den æteriske slags, honning og havsalt Badeanstalten producerer med tanke på afslapning, pleje og velvære. Velvære med traditioner.

1-12 af 19
1-12 af 19

Badeanstalten - Velvære med traditioner

Passionen for sæber og hudpleje startede i et lille køkken i Aalborg i 2002. Her grundlagde Iben Holm Badeanstalten med et lille sortiment af håndlavede sæber. Dengang handlede det om det gode håndværk og om gode råvarer og kvalitet. Det gør det stadig den dag i dag. Køkkenet i Aalborg blev dog for lille, så nu holder Badeanstalten til i større lokaler i Nørresundby.

Gamle traditioner og fokus på det daglige frirum med fysisk og mentalt velvære. Badet bør opleves som en afslappet timeout

Badeanstaltens produkter er fremstillet af simple, men udsøgte råvarer som f.eks. urteudtræk, vegetabilske og blødgørende olier, ler, velduftende æteriske olier, havsalt og honning. Der anvendes stadig gammeldags metoder, men tilsat moderne viden og erfaring. Sund fornuft, med tanke på afslapning, pleje og velvære. De kalder det velvære med traditioner.