Topsælgere

 

Super blød uld og silke til din baby - Naturligvis økologisk      

Ingen krads. 70% super blød merinould og 30% silke. En fantastisk god kombination til de små, da silken får stoffet til at ligge helt glat mod huden. 

Ulden er tempererende og dens super gode egenskaber holder dit barn varmt og tørt. Silken er let afkølende ved de lidt højere temperaturer. En super løsning til de små pus hele året.

 

 

Når kun det bedste er godt nok

Babyer skal have det blødeste og mest lækre på kroppen, så de kan føle sig helt trygge.

Uldtøjet hos Sjæl og Sans er fremstillet i super blød merino uld og silke.

Merinould er meget blødere, sammenlignet med almindelig uld, og holder din baby varm og tryg. 

Merinoulden kommer fra merino fåret, som har en ekstra blød og lækker uld. Sammen med silke, ligger materialet helt glat mod huden, og har ikke modhager på, som ulden havde i gamle dage.
Ulden er temperaturregulerende og suger op til 40% af sin egen vægt. Det betyder, at ulden faktisk holder din baby varm og tryg, selv i våd tilstand. Den isolerer, og holder kroppen varm. Særligt omkring organerne, er det vigtigt at være isoleret mod kulde. Så en uld bodystocking uden ærmer, kan gøre mere for din baby, end du tror. Det giver tryghed at have uld direkte på kroppen. Musklerne slapper mere af, når kroppen er isoleret og varm, og man trækker ikke musklerne sammen. 

Den bløde merinould er velegnet til både varme og kolde temperaturer. I de kolde temperaturer, vil fugten blive absorberet fra kroppen og give varme, og i de lidt varmere temperaturer, vil den absorbere fugten og køle kroppen ned, når fugten fordamper. På den måde vil krop og uld arbejde sammen om, at regulere temperaturen.

Ulden har sit eget fedtstof, lanolin. Lanolin har mange fantastiske egenskaber. Det er sundt for huden, og bliver endda brugt i diverse cremer. Derfor giver det også mening at bære uld så tæt på kroppen. Det er ren bonus og ren wellness.

Lanolin er vandskyende, så hvis der bliver spildt lidt væske på dit ulden, vil du opleve, at det preller af, og du vil nemt kunne duppe væsken af med en tør klud. Super nemt. Derfor er det også vigtigt, at du prøver at bevare lanolinen i dit uldtøj. Du skal derfor bruge et vaskemiddel med lanolin

 Du kan både vaske dit uldundertøj i hånden og i en vaskemaskine. Vaskemaskiner er blevet så gode i dag at du sagtens kan bruge et uldprogram på 30 grader. Dog er det vigtigt at huske at vaskemidler til almindelig tøjvask er for skrappe til uld og silke. Det skyldes, at de indeholder enzymer som nedbryder uld fibrene.
Derfor er det vigtigt, hvis du gerne vil beholde dit uld i lang tid fremover, at bruge et egnet vaskemiddel som Sonett,

Vi fører selvfølgelig Sonett hos Sjæl og Sans, og de laver både pletfjernere, plejemidler og fantastiske vaskemidler til både maskine & håndvask.

 

Når uld undertøjet skal tørre, anbefaler vi, at du lægger det forsigtigt på et tørrestativ ovenpå et håndklæde. Det må absolut ikke blive tørretumblet.

Som alternativ til vask, kan du lufte dit uldtøj i stedet. Gerne i et lidt fugtigt vejr.

 

Vores leverandører producerer GOTS certificerede textiler i den blødeste kvalitet. GOTS betyder Global Organic Textil Standard, og bruges til at definere kravene og til at sikre den økologiske standard fra høst af råvarer til miljø og en socialt ansvarlig produktion. Målet er, at give en troværdig garanti for forbrugeren, og er det nærmeste man kommer en verdens standard for økologisk tøj.