Lækker blød merino uld og silke

Her vil du finde økologisk uld undertøj fra Engel og Living Crafts    

Med mere end 30 års erfaring indenfor produktionen af bæredygtige tekstiler, er de specialister i at lave økologisk tøj i en fantastisk kombination af uld og silke. Uldens gode egenskaber, kan du få glæde af hele året, da den er temperatur regulerende. Vi foretrækker det gode mix af 70% uld og 30% silke, da det får stoffet til at ligge helt glat mod huden. Silken har en del af de samme egenskaber som uld, og er let afkølende i de varmere årstider. Dejligt til den følsomme hud eller til dig, der bare godt kan lide det blødt og lækkert.

Naturligvis GOTS certificeret.

 

 

 

Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær

 

Blødt uld undertøj til hverdag og fest

Uld undertøjet hos Sjæl og Sans er fremstillet i økologisk merino uld og silke. Merinould er både blødere og tyndere, sammenlignet med almindelig uld, og det er blevet mere og mere populært til både hverdags og til festbrug. Den er idéel under festtøjet i vinterhalvåret eller en kold sommeraften i haveteltet. Den isolerer, og holder din krop varm. Merinould er velegnet til både varme og kolde temperaturer. I de kolde temperaturer, vil fugten blive absorberet fra din krop og give varme, og i de lidt varmere temperaturer, vil den absorbere fugten fra din krop og køle dig ned, når fugten fordamper. På den måde vil din krop og ulden arbejde sammen om, at regulere temperaturen. Særligt omkring organerne, er det vigtigt at være isoleret mod kulde. Så en uld undertrøje uden ærmer kan gøre mere, end du tror. Det giver en tryghed at have uld direkte på kroppen. Musklerne slapper mere af, når kroppen er isoleret og varm, og man skal ikke gå og skutte, sig og trække musklerne sammen. 

Lanolinen, som er fedtstoffet i ulden har mange fantastiske egenskaber. Det er sundt for huden, og bliver endda brugt i diverse cremer. Derfor giver det også mening at bære uld så tæt på kroppen. Det er ren bonus.

Lanolin er vandskyende. Hvis du spilder lidt væske på dit uldtøj, vil du opleve, at det preller af, og du vil nemt kunne duppe væsken af med en tør klud. Det er derfor vigtigt, du prøver at bevare lanolinen i dit uldtøj. Vi anbefaler, at du bruger et vaskemiddel med lanolin.

Vi fører Sonett, som laver fantastiske vaskemidler til både maskine og håndvask, samt pletfjernere. Find Sonett her 

https://sjaelogsans.dk/undertoej-i-uld-dame-176/sonett-vaskemiddel-til-uld-og-silke-p6477

Når uld undertøjet skal tørre, anbefaler vi, at du lægger det forsigtigt på et tørrestativ ovenpå et håndklæde. Det må absolut ikke blive tørretumblet.

Som alternativ til vask, kan du lufte dit uldtøj i stedet. Gerne i et lidt fugtigt vejr.

 

Vores leverandører producerer GOTS certificerede textiler i den blødeste kvalitet. GOTS betyder Global Organic Textil Standard, og bruges til at definere kravene og til at sikre den økologiske standard fra høst af råvarer til miljø og en socialt ansvarlig produktion. Målet er, at give en troværdig garanti for forbrugeren, og er det nærmeste man kommer en verdens standard for økologisk tøj.