Mediterende yoga 2

Model/varenr.: YU003

 

Mediterende Yoga 2

 

Mediterende Yoga 2 er en opfølgning til cd’en Mediterende yoga.

CD’en består af en guidet yogasession på 70 minutter med få yogavøelser lavet i et langsomt tempo med lukkede øjne.

Yogasessionen er meget velegnet til at lære at slappe af. Begge cd’er er rigtige gode for og imod stress og til at komme tilbage til sig selv.

Cd’en er udgivet af Rikke Hansen fra Sanum Yoga, som ud over at være yoga- og meditationslærer også er manuvision kropsterapeut / behandler. Sanum Yoga udbyder bl.a. yoga og meditation, kropsbehandlinger, fastekurser, retreats og kurser samt yogarejser til Indien med ayurvediske behandlinger.

Især mediterende yoga er helt speciel godt og meget velegnet til den travel vestlige dagligdag, bl.a. fordi man ligger med lukkede øjne under hele seancen og laver øvelserne i et meget langsomt tempo. Det gør, at man kan få en dyb og meget nuanceret kontakt med sig selv.

INFO SPECIELT FOR GRAVIDE

Denne yogacd/yogasession kan også bruges af gravide. Der er for så vidt ikke nogen forskel på tilgangen til yoga uanset om man er gravid, har hold i nakken, er stresset ect. Det er kun et spørgsmål om at mærke om det føles ok. Som gravid bliver skavankerne ofte mere synlige, mere mærkbare, men det betyder ikke, at man ikke kan bruge kroppen. Bare gør det stille. Der er under visse øvelser specielle billeder til støtte for gravide

169,00
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews