Yogatøj

Tøjet fra Yogamii, er produceret med fokus på at lave økologisk tøj med funktionelle detaljer, lækre materialer og med et simpelt design.

Om du dyrker yoga, pilates, mindfulness, eller om du bare godt kan lide økologisk tøj er underordnet. Tøjet er virkelig behageligt og du kan bevære dig helt frit.

Bæredygtigt tøj. For miljøet og for dig.

1 vare(r)
1 vare(r)

Hos danske yogamii tror de stærkt på, at bæredygtighed og yoga passer sammen.

Via anstændige arbejdsvilkår, certificerede materialer, og flere årlige kontrol besøg på fabrikken i Indien, designer de bæredygtigt tøj med hensyn til miljø og med samfunds ansvar. Tøjet fra Yogamii er produceret med henblik på yoga, men også super dejligt at have på, når du bare gerne vil kunne bevæge dig helt frit.

 

Vores leverandører producerer GOTS certificerede textiler i den blødeste kvalitet. GOTS betyder Global Organic Textil Standard, og bruges til at definere kravene og til at sikre den økologiske standard fra høst af råvarer til miljø og en socialt ansvarlig produktion. Målet er, at give en troværdig garanti for forbrugeren, og er det nærmeste man kommer en verdens standard for økologisk tøj.